Voor leden

Lees alles over de verzorging van je pony en de regels op de manege onder  de knop "Verzorging".

Dit artikel is tot stand gekomen met de medewerking van Patricia Spierings.

 

Lees de statuten en het huishoudelijk reglement van onze vereniging.

 

Om deze bestanden te kunnen lezen heb je een Adobe©pdf reader nodig.

Heb je dit programma niet op je computer klik dan HIER om voor een gratis versie en volg de aanwijzigingen op het scherm.

Disclaimer:

Van deze website mag niets worden overgenomen of verveelvoudigd zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van het bestuur van RSV De Duiksehoefjes. Voorts kan de eigenaar van deze website niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op deze site. Het is mogelijk dat via deze site toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. De eigenaar van deze site kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen en de eventueel daaruit voortvloeiende kosten van het gebruik van de informatie op deze internetsites. Indien het gebruik van een op deze website gebruikte link, afbeelding en/of logo in strijd is met auteursrechten gelieve contact op te nemen met de webmaster van deze site via bovenstaande link. De link, afbeelding en/of logo zal dan per omgaande verwijderd worden.

 

 

 

 

 

Last update: 28.01.2019                                             Copyright © 2024, rsv-de-duiksehoefjes.nl All Rights Reserved.

 

 

 

Home