Sponsoren

Een vereniging kan niet zonder sponsoren. Zonder uw sponsoring zouden vele activiteiten gewoon weg niet kunnen plaatsvinden. In ruil voor uw sponsoring kunnen wij uw bedrijf zichtbaarheid geven tijdens onze wedstrijden, via twee digitale beeldschermen tijdens de concoursen en uiteraard op deze website.

 

Laat uw contact gegevens HIER achter en ons bestuur maakt met u een geheel vrijblijvende afspraak om de verschillende mogelijkheden met u door te nemen.

Disclaimer:

Van deze website mag niets worden overgenomen of verveelvoudigd zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van het bestuur van RSV De Duiksehoefjes. Voorts kan de eigenaar van deze website niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op deze site. Het is mogelijk dat via deze site toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. De eigenaar van deze site kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen en de eventueel daaruit voortvloeiende kosten van het gebruik van de informatie op deze internetsites. Indien het gebruik van een op deze website gebruikte link, afbeelding en/of logo in strijd is met auteursrechten gelieve contact op te nemen met de webmaster van deze site via bovenstaande link. De link, afbeelding en/of logo zal dan per omgaande verwijderd worden.

 

 

 

 

 

Last update: 22.05.2019                                            Copyright © 2024, rsv-de-duiksehoefjes.nl All Rights Reserved.

 

 

 

Home