Ingezonden Stukken

Datum:          Ingezonden door:          Omschrijving:                                             Hyperlink:

 

25.03.2017    Xena Krijnen                 Brabants- en Nederlands Kampioen          Klik HIER

28.08.2017    Xena Krijnen                 Prolongatie Hippiade Titel                          Klik HIER

19.09.2017    G. v. Gorkum                Kalender 2017 - 2018                                 Klik HIER

21.11.2017    G. v. Gorkum                Brabants- en Nederlands Kampioen           Klik HIER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indien u een relevant artikel heeft en u wilt dit beschikbaar stellen, kunt contact opnemen met de webmaster via  webmaster@rsv-de-duiksehoefjes.nl

Door het insturen van een artikel en/of beeldmateriaal, verklaart u, de rechtmatige auteur/eigenaar  van het artikel en/of beeldmateriaal te zijn en geeft u tevens toestemming het artkel en/of beeldmateriaal te plaatsen op de website van RSV De Duiksehoefjes.nl

Het bestuur noch de webmaster  van RSV De Duiksehoefjes kunnen aansprakelijk gesteld worden voor het onrechtmatig kopiëren en distribueren van het door u beschikbaar gestelde artikel en/of beeldmateriaal door derden op andere websites en/of social media.

 

Disclaimer:

Van deze website mag niets worden overgenomen of verveelvoudigd zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van het bestuur van RSV De Duiksehoefjes. Voorts kan de eigenaar van deze website niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op deze site. Het is mogelijk dat via deze site toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. De eigenaar van deze site kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen en de eventueel daaruit voortvloeiende kosten van het gebruik van de informatie op deze internetsites. Indien het gebruik van een op deze website gebruikte link, afbeelding en/of logo in strijd is met auteursrechten gelieve contact op te nemen met de webmaster van deze site via bovenstaande link. De link, afbeelding en/of logo zal dan per omgaande verwijderd worden.

 

 

 

 

 

Last update: 03.05.2018                                             Copyright © 2018, rsv-de-duiksehoefjes.nl All Rights Reserved.

 

 

 

Home