Foto's

Klik op een afbeeldingen om de foto presentatie te starten.

Je kan de presentatie op elk gewenst moment afsluiten door op het kruisje te drukken.

Indien u foto en/of video opnames van de heeft gemaakt en u wilt deze beschikbaar stellen, kunt contact opnemen met de webmaster via  webmaster@rsv-de-duiksehoefjes.nl

Door het insturen van beeldmateriaal, verklaart u, de rechtmatige eigenaar  van het beeldmateriaal te zijn en geeft u tevens toestemming het beeldmateriaal te plaatsen op de website van RSV De Duiksehoefjes.nl

Het bestuur noch de webmaster  van RSV De Duiksehoefjes kunnen aansprakelijk gesteld worden voor het onrechtmatig kopiëren en distribueren van het door u beschikbaar gestelde beeldmateriaal door derden op andere websites en/of social media.

 

Disclaimer:

Van deze website mag niets worden overgenomen of verveelvoudigd zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van het bestuur van RSV De Duiksehoefjes. Voorts kan de eigenaar van deze website niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op deze site. Het is mogelijk dat via deze site toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. De eigenaar van deze site kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen en de eventueel daaruit voortvloeiende kosten van het gebruik van de informatie op deze internetsites. Indien het gebruik van een op deze website gebruikte link, afbeelding en/of logo in strijd is met auteursrechten gelieve contact op te nemen met de webmaster van deze site via bovenstaande link. De link, afbeelding en/of logo zal dan per omgaande verwijderd worden.

 

 

 

 

 

Last update: 14.08.2023                                    Copyright © 2024, rsv-de-duiksehoefjes.nl All Rights Reserved.

 

 

 

Home