Bestuur

 

Voorzitter:                                              Penningmeester:                                        Secretaris:

Gerrie van Gorkom                                 Melanie van Altena                                       Nina Hamers

T: 06 – 54 33 61 25                                 T: 06 - 19 61 48 81                                       T: 06 – 0620896315

email: g.van.gorkom@home.nl              email:  m_vanaltena@hotmail.com              email:  nina.hamers@home.nl

 

 

Bestuurslid:                                           Bestuurslid:

Jolanda Kruithof                                      Anouk de Laat

T: 06 – 31659443                                    T: 06 – 34247557

email: kruitjes@ziggo.nl                          email: anouk.gorkom@hotmail.com

 

 

Instructrice: Patricia Spierings

T: 06  - 27035767

email: pat.pino@gmail.com

 

Adviseur Technische Zaken:

T:

 

Adviseur Algemene Wedstrijd Zaken: Jenny de Koeyer

T: 0416 – 272789

 

 

 

Webmaster:

email: webmaster@rsv-de-duiksehoefjes.nl

 

Disclaimer:

Van deze website mag niets worden overgenomen of verveelvoudigd zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van het bestuur van RSV De Duiksehoefjes. Voorts kan de eigenaar van deze website niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op deze site. Het is mogelijk dat via deze site toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. De eigenaar van deze site kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen en de eventueel daaruit voortvloeiende kosten van het gebruik van de informatie op deze internetsites. Indien het gebruik van een op deze website gebruikte link, afbeelding en/of logo in strijd is met auteursrechten gelieve contact op te nemen met de webmaster van deze site via bovenstaande link. De link, afbeelding en/of logo zal dan per omgaande verwijderd worden.

 

 

 

 

 

Last update: 17.10.2022                                             Copyright © 2018, rsv-de-duiksehoefjes.nl All Rights Reserved.

 

 

 

Home